Uitnodiging algemene ledenvergadering maandag 6 april om 20.00 uur

24 februari 2020

Beste Dokev leden,

Op maandagavond 6 april a.s. vindt onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats. We nodigen jullie graag uit om hierbij aanwezig te zijn.

Vanaf 19.45 uur staan de koffie en thee klaar. De ledenvergadering zelf begint om 20.00 uur. Zoals gebruikelijk is er na afloop een hapje en drankje.

De agenda, het jaarverslag en de notulen van vorig jaar worden twee weken voorafgaand aan de vergadering op de site gepubliceerd. De financiĆ«le gegevens zijn in geprinte versie beschikbaar voor en tijdens de vergadering.

Graag tot 6 april!

Bestuur Atletiekvereniging Dokev

Agenda 2020 gepubliceerd

12 februari 2020
De agenda met alle wedstrijden en activiteiten is gepubliceerd. Zet alle data alvast in je eigen agenda zodat je niets mist!

Jurycursus op de vereniging

03 februari 2020
Op 12 en 21 maart wordt er een jurycursus op onze vereniging georganiseerd. Zou je het leuk vinden om tijdens wedstrijden te jureren,… Meer >

Vrijdagavond 3 januari was er een gezellige nieuwjaarsborrel bij Dokev met een korte toespraak van de voorzitter. Voor degenen die er… Meer >