Ieder mens is een buitenmens

02 januari 2018
Vanaf dinsdag 9 januari start er bij Atletiekvereniging DOKEV in Anna Paulowna opnieuw een nieuwe cursus lopend meer bewegen! De cursus wordt gegeven op de dinsdag- en de vrijdagavond en is vooral bedoeld voor enthousiastelingen die graag in de buitenlucht actief zijn.

Trainingen worden verzorgd op en rond het complex van Atletiekvereniging DOKEV aan het Sportpark  Kleine Sluis nr. 1 in Anna Paulowna. Kleed- en douchegelegenheid is aanwezig.

Juist de groep (aankomende) sporters die niet (meer) zomaar een paar kilometer kan (hard)lopen is welkom. Het hele programma is ook wandelend te doen waardoor deze training geschikt is voor jong en oud. Ook de groep die aansluiting wil vinden op de reguliere trainingen kan meedoen en proeven aan het lopen in verenigingsverband. De doorstroom naar de andere trainingsgroepen is goed geregeld. In en om de polder zijn er zoveel lopers langs de weg. Wil je meer begeleiding in looptechniek, ben je blessure gevoelig of wil je ervaren of het lopen in de groep je ligt ; doe dan een keer vrijblijvend op proef mee.

In de cursus wordt aandacht besteed aan wandel- en looptechniek. Kracht- balans- en behendigheidsoefeningen wisselen elkaar af. Dit gebeurt in een speelse vorm zodat de conditie spelenderwijs toeneemt en u lekker fit het voorjaar in gaat. De training wordt aan de individuele persoon aangepast. Iedere 3 maanden start er weer een nieuwe cursus waar opnieuw voor ingeschreven kan worden. Ook is het mogelijk om aan te sluiten bij de reguliere atletiektrainingen (zie www.atletiekvereniging-dokev.nl)

Begeleiding door fysiotherapeut/jeugdatletiektrainster Bianca Huiberts. Voor verdere informatie en opgave Bianca Huiberts: telefonisch (06-53198275) of via mail (biancahuiberts@ziggo.nl).

Tijdstip : vanaf 9 jan. t/m 6 april op de dinsdag- en/of vrijdagavond 19.15 – 20.15.
Kosten :  € 40,- contant te voldoen bij aanvang van de cursus. Voor dit bedrag kunt u zowel op de dinsdag- als de vrijdagavond trainen.

Loop je al hard? Red je nu al de 10 km in pakweg 50 minuten? Maar zou je graag sneller willen lopen? Dan heeft Hardloop en… Meer >

Atleten en Ouders, Na een geslaagd jeugdkamp van afgelopen weekend staat de zomervakantie voor de deur. Gedurende de zomervakantie… Meer >

2e Remax Kneesloop

03 juli 2018