Uitreiking cheque Rabo Clubkas Campagne

20 juni 2018 door Ellen van Duin
Op donderdag 14 juni was de uitreiking van de Rabobank Clubkas Campagne. Martien en Chris hebben de cheque voor onze club opgehaald tijdens een feestelijke avond bij Golfclub Regthuys in Winkel. Zij hebben de cheque met het prachtige bedrag van EUR 988,18 in ontvangst mogen nemen! We hebben in totaal 174 stemmen ontvangen en willen daarom iedereen bedanken voor hun stem! Het bedrag zal besteed worden aan de aanschaf van nieuw materiaal.

Loop je al hard? Red je nu al de 10 km in pakweg 50 minuten? Maar zou je graag sneller willen lopen? Dan heeft Hardloop en… Meer >

Atleten en Ouders, Na een geslaagd jeugdkamp van afgelopen weekend staat de zomervakantie voor de deur. Gedurende de zomervakantie… Meer >

2e Remax Kneesloop

03 juli 2018