Nieuws

De 118e Remax Kneesloop… die wil je niet missen!

22 augustus 2018

Op zaterdagavond 1 september is alweer de derde en laatste Remax Kneesloop van het seizoen.  Deze Kneesloop heeft een primeur. De finish van alle afstanden zal dit keer namelijk op het terrein van de watersportvereniging zijn en niet meer op de Kneeskade. Alle afstanden en de route van deze traditional blijven verder gelijk. Daarnaast zal er voor de jeugddeelnemers een herinnering zijn en maken alle deelnemers met het startnummer kans op enkele prijzen.


Dus grijp de kans je tijd te verbeteren of, als het je eerste Kneesloop van dit jaar wordt, een scherpe tijd neer te zetten, of de afstand gewoon uit te lopen.

 

Wij hopen weer op een mooie opkomst en nodigen alle lopers en toeschouwers van harte uit. De Remax Kneesloop is er voor jong en oud, leden en niet leden. Je kunt deelnemen om de prijzen, maar ook een prestatie leveren door de route uit te lopen of een mooie persoonlijke tijd neer te zetten. Kortom voor elk wat wils. De langste afstanden zijn 7,6 en 3 km en voor de jongere jeugd zijn er afstanden van 500 meter en 1 km.

 

Het parcours van de 7,6 km is het rondje Kerkweg, Kneesweg en Kneeskade. De overige afstanden gaan over de Kneeskade, richting Oudesluis en keren op de helft van de afstand weer om en finishen onder de finishboog op het terrein van de watersportvereniging.

 

Inschrijven:

Inschrijving, start en prijsuitreiking zijn bij de Watersportvereniging aan de Kneeskade in Anna Paulowna. Inschrijven is vanaf 18.00 uur mogelijk. Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 voor de jeugd tot en met 15 en 5,00 voor 16 jaar en ouder.

 

Programma:

Start: Afstand: Leeftijd:

18.45 uur 500 m jeugd t/m 6 jaar
18.50 uur 1 km jeugd t/m 11 jaar
19.00 uur 3 km alle categorieën
19.00 uur 7.6 km alle categorieën


 
Niemand is een binnenmens! Buiten bewegen is gelukkig niet alleen voor atleten en fanatiekelingen. Iedereen kan buiten bewegen en… Meer >
 
Het nieuwe sportjaar 2019 staat weer voor de deur, dat willen we traditioneel inluiden met een hapje en een drankje tijdens onze… Meer >
 
www.atletiekvereniging-dokev.nl
 ‘…en zullen we de jongens maar overslaan?…’, ‘neeeee!’ Speaker Bart Kesteloo wordt door de kleinste hardlopers… Meer >
 

Jeugdcross 10 november

24 november 2018
Zaterdag 10 november vond bij Atletiekvereniging Dokev de 1e jeugdcross van de crosscompetitie plaats. Met bijna 600 deelnemers werd… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Locatie

Sportpark Kleine Sluis 1
1761 LP Anna Paulowna
Terug naar boven