Er is weer hard gewerkt om onze accommodatie op en top te houden.

08 september 2018

Leen Duijzer heeft zich de afgelopen week ingespannen om het straatwerk weer onkruidvrij te maken. Het was een flinke klus en met 15 kruiwagens afval had je veel eer van je werk. Het ziet er weer top uit Leen, super bedankt.

En dan ben je even op de club om wat foto’s van de werkzaamheden te maken, zijn er nog meer vrijwilligers in touw.

Marco van der Veen is op de zaterdagochtend druk bezig met het trekken van de lijnen op de hardloopbaan, zodat alles er weer strak uitziet.

Kom je vervolgens in de kantine, zijn Kim Weijers, Diana Janson en Bianca Huiberts hard aan het werk om de kantine/keuken eens grondig onder handen te nemen.

Prachtig toch en super bedankt dat jullie dit allemaal doen.

Hans van Graas

Niemand is een binnenmens! Buiten bewegen is gelukkig niet alleen voor atleten en fanatiekelingen. Iedereen kan buiten bewegen en… Meer >

Afgelopen week is Dirk Beerse hard aan het werk geweest om de kogelstootbaan weer op en top te krijgen voor de najaarswedstrijd van… Meer >

Op zondag 1 juli organiseerde de Rotary Anna Paulowna voor de tweede keer de Tour de Soes in onze omgeving. Met de opbrengst… Meer >