Er is weer hard gewerkt om onze accommodatie op en top te houden.

08 september 2018

Leen Duijzer heeft zich de afgelopen week ingespannen om het straatwerk weer onkruidvrij te maken. Het was een flinke klus en met 15 kruiwagens afval had je veel eer van je werk. Het ziet er weer top uit Leen, super bedankt.

En dan ben je even op de club om wat foto’s van de werkzaamheden te maken, zijn er nog meer vrijwilligers in touw.

Marco van der Veen is op de zaterdagochtend druk bezig met het trekken van de lijnen op de hardloopbaan, zodat alles er weer strak uitziet.

Kom je vervolgens in de kantine, zijn Kim Weijers, Diana Janson en Bianca Huiberts hard aan het werk om de kantine/keuken eens grondig onder handen te nemen.

Prachtig toch en super bedankt dat jullie dit allemaal doen.

Hans van Graas

7 juli 2019 Fietsen voor DOKEV met de Tour de Soes  Nieuw dit jaar: Start en finish van alle routes in Anna Paulowna bij… Meer >

Op donderdag 13 juni was de uitreiking van de Rabobank Clubkas Campagne. Martien en Chris hebben de cheque voor onze club opgehaald… Meer >

Twee van onze trouwe leden, Jan Warmerdam en Evert Kerkhof, hebben we afgelopen weekend kunnen verrassen met een mooi boeket bloemen,… Meer >