Hardlopen in de donkere maanden, zorg voor goede zichtbaarheid

13 september 2018

Beste Hardlopers,

Nu het na een heerlijke zomer ’s avonds weer steeds eerder donker wordt zullen wij als hardlopers extra om onze zichtbaarheid moeten denken.

Als lopers zien wij snel het overige verkeer, maar andersom is dat lang niet altijd het geval.

Zorg dus voor jouw veiligheid, de veiligheid van je medelopers en van overige weggebruikers dat je altijd goed zichtbaar bent.

Ook de komende maanden zullen de trainingen regelmatig op de openbare weg plaatsvinden. Om dan mee te kunnen lopen is minimaal een goed reflecterend hesje verplicht, maar nog beter is het om ook verlichting bij je te dragen.

Zonder het minimaal vereiste hesje kan je helaas niet meegaan met de training op de openbare weg. Voor noodgevallen liggen er enkele reservehesjes op club, maar dit aantal is beperkt. Zorg dus zelf voor goed materiaal.

Houd er altijd rekening mee dat de training op de openbare weg plaats kan vinden, ook als dit niet op de site staat.

We doen dit voor ieders veiligheid en rekenen op jullie medewerking en begrip.

Vriendelijke groeten

Bestuur en trainers van DOKEV.

‘…en zullen we de jongens maar overslaan?…’, ‘neeeee!’ Speaker Bart Kesteloo wordt door de kleinste hardlopers… Meer >

Jeugdcross 10 november

24 november 2018
Zaterdag 10 november vond bij Atletiekvereniging Dokev de 1e jeugdcross van de crosscompetitie plaats. Met bijna 600 deelnemers werd… Meer >