Hardlopen in de donkere maanden, zorg voor goede zichtbaarheid

13 september 2018

Beste Hardlopers,

Nu het na een heerlijke zomer ’s avonds weer steeds eerder donker wordt zullen wij als hardlopers extra om onze zichtbaarheid moeten denken.

Als lopers zien wij snel het overige verkeer, maar andersom is dat lang niet altijd het geval.

Zorg dus voor jouw veiligheid, de veiligheid van je medelopers en van overige weggebruikers dat je altijd goed zichtbaar bent.

Ook de komende maanden zullen de trainingen regelmatig op de openbare weg plaatsvinden. Om dan mee te kunnen lopen is minimaal een goed reflecterend hesje verplicht, maar nog beter is het om ook verlichting bij je te dragen.

Zonder het minimaal vereiste hesje kan je helaas niet meegaan met de training op de openbare weg. Voor noodgevallen liggen er enkele reservehesjes op club, maar dit aantal is beperkt. Zorg dus zelf voor goed materiaal.

Houd er altijd rekening mee dat de training op de openbare weg plaats kan vinden, ook als dit niet op de site staat.

We doen dit voor ieders veiligheid en rekenen op jullie medewerking en begrip.

Vriendelijke groeten

Bestuur en trainers van DOKEV.

De stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne is van start gegaan! De leden van de Rabobank mogen dit jaar EUR 225.000,- verdelen… Meer >

Afgelopen dinsdag zijn we gestart met de eerste afstand over 3.000 meter voor de clubcompetitie hardlopen 2019. Voor elke deelnemer de… Meer >

Op 7 april hebben Peter Keet en Gerrit Brommer de 60 van Texel gelopen. Hoe zijn we er toegekomen om dit te gaan doen en hoe is de weg… Meer >

De foto's van de Garden Pleasure Cross 2018 zijn alsnog op de site gepubliceerd (onder het tabblad foto's). Excuses voor de… Meer >