Hardlopen in de donkere maanden, zorg voor goede zichtbaarheid

13 september 2018

Beste Hardlopers,

Nu het na een heerlijke zomer ’s avonds weer steeds eerder donker wordt zullen wij als hardlopers extra om onze zichtbaarheid moeten denken.

Als lopers zien wij snel het overige verkeer, maar andersom is dat lang niet altijd het geval.

Zorg dus voor jouw veiligheid, de veiligheid van je medelopers en van overige weggebruikers dat je altijd goed zichtbaar bent.

Ook de komende maanden zullen de trainingen regelmatig op de openbare weg plaatsvinden. Om dan mee te kunnen lopen is minimaal een goed reflecterend hesje verplicht, maar nog beter is het om ook verlichting bij je te dragen.

Zonder het minimaal vereiste hesje kan je helaas niet meegaan met de training op de openbare weg. Voor noodgevallen liggen er enkele reservehesjes op club, maar dit aantal is beperkt. Zorg dus zelf voor goed materiaal.

Houd er altijd rekening mee dat de training op de openbare weg plaats kan vinden, ook als dit niet op de site staat.

We doen dit voor ieders veiligheid en rekenen op jullie medewerking en begrip.

Vriendelijke groeten

Bestuur en trainers van DOKEV.

7 juli 2019 Fietsen voor DOKEV met de Tour de Soes  Nieuw dit jaar: Start en finish van alle routes in Anna Paulowna bij… Meer >

Op donderdag 13 juni was de uitreiking van de Rabobank Clubkas Campagne. Martien en Chris hebben de cheque voor onze club opgehaald… Meer >

Twee van onze trouwe leden, Jan Warmerdam en Evert Kerkhof, hebben we afgelopen weekend kunnen verrassen met een mooi boeket bloemen,… Meer >

Wegens het grote succes van vorig jaar, nodigen wij alle (jeugd)leden, vrijwilligers en ouders ook dit jaar weer graag uit voor de… Meer >