Prachtige opbrengst Tour de Soes 2018

21 september 2018

Op zondag 1 juli organiseerde de Rotary Anna Paulowna voor de tweede keer de Tour de Soes in onze omgeving. Met de opbrengst van de Tour de Soes worden activiteiten en verenigingen in de omgeving gesteund. Atletiekvereniging DOKEV was dit jaar weer als één van de goede doelen aangewezen.

Op woensdag 19 september is het bedrag bekend gemaakt en hebben wij een prachtige cheque van € 900,- in ontvangst mogen nemen! Een hele mooie opbrengst waar we erg blij mee zijn. We bedanken de Rotary Anna Paulowna voor deze mooie bijdrage!

Agenda 2020 gepubliceerd

12 februari 2020
De agenda met alle wedstrijden en activiteiten is gepubliceerd. Zet alle data alvast in je eigen agenda zodat je niets mist!

Jurycursus op de vereniging

03 februari 2020
Op 12 en 21 maart wordt er een jurycursus op onze vereniging georganiseerd. Zou je het leuk vinden om tijdens wedstrijden te jureren,… Meer >

Vrijdagavond 3 januari was er een gezellige nieuwjaarsborrel bij Dokev met een korte toespraak van de voorzitter. Voor degenen die er… Meer >