Nieuws

30 oktober start nieuwe Lopend meer bewegen cursus

17 oktober 2018

Niemand is een binnenmens! Buiten bewegen is gelukkig niet alleen voor atleten en fanatiekelingen. Iedereen kan buiten bewegen en daarvan genieten. Ook in de winter! Stap gewoon de deur uit en ontdek wat mogelijk is. Gebruik deze herfstperiode om te ontdekken hoe je kunt genieten van het buiten actief zijn. Gelukkig wordt het steeds normaler om, op wat voor manier dan ook, met meer regelmaat en plezier te bewegen. Vanaf dinsdag 30 oktober start er bij Atletiekvereniging DOKEV in Anna Paulowna opnieuw een nieuwe cursus lopend meer bewegen! De cursus wordt gegeven op de dinsdag- en de vrijdagavond en is vooral bedoeld voor enthousiastelingen die graag in de buitenlucht actief zijn.


Deze training is speciaal voor mensen die graag wat meer willen bewegen om weerbaarder te worden, maar zich niet vast willen leggen om iedere week beide avonden te komen trainen. Voor die mensen die graag zelf willen kiezen wanneer er gesport gaat worden en houden van een gevarieerde training met aandacht voor kracht en behendigheid, is deze training uitermate geschikt.

 

Al wandelend bewegen, is namelijk ook sporten. Een dribbel maken kan daarbij dan weer een uitdaging zijn. Niet iedereen hoeft door te stromen naar de reguliere (hard)looptrainingen. Dit mag natuurlijk wel. Wanneer je met plezier beweegt, zorgt dit ervoor dat je op lange termijn vaker gaat bewegen. Vaker met plezier gevarieerd bewegen, zorgt er op de lange termijn voor dat er ook steeds meer mogelijk is. Dit kan met elkaar of zonder elkaar, maar zeker met een gevoel van trots/tevredenheid na je eigen neergezette prestatie.

Trainingen vinden normaal gesproken op en rond het sportcomplex plaats maar ook gaan we de wijk in, gaan we een aantal bos- en strandtrainingen doen. Aandacht voor loophouding en adviezen over trainingsdosering voorkomt blessureleed.

Ook de groep die aansluiting wil vinden op de reguliere trainingen (voor tijden ; zie www.atletiekvereniging-dokev.nl) kan meedoen en proeven aan het lopen in verenigingsverband. Wil je meer begeleiding in looptechniek, ben je blessure gevoelig of wil je ervaren of het lopen in de groep je ligt ; doe dan een keer vrijblijvend op proef mee. Wil je trainen voor een specifiek evenement? Draai dan mee. Begeleiding door fysiotherapeut/jeugdatletiektrainster Bianca Huiberts. Voor verdere informatie en opgave Bianca Huiberts: telefonisch (06-53198275) of via mail (biancahuiberts@ziggo.nl).

Trainingen worden verzorgd door Atletiekvereniging DOKEV aan het Sportpark  Kleine Sluis nr. 1 in Anna Paulowna. Kleed- en douchegelegenheid is aanwezig.
Tijdstip        :  vanaf 30 oktober – 25 januari op de dinsdag- en vrijdagavond 19.15 – 20.15.
Kosten        :  €40,-. (contant of via betaalverzoek te voldoen). Voor dit bedrag kunt u zowel op de dinsdag- als de vrijdagavond trainen. Afmelden voor trainingen hoeft niet. Het is dus vrijblijvend. Neem zo mogelijk een lichtgevend bandje/hesje mee. Deze kunnen ook via de vereniging aangeschaft worden.


 
www.atletiekvereniging-dokev.nl
Op donderdag 13 juni was de uitreiking van de Rabobank Clubkas Campagne. Martien en Chris hebben de cheque voor onze club opgehaald… Meer >
 
Twee van onze trouwe leden, Jan Warmerdam en Evert Kerkhof, hebben we afgelopen weekend kunnen verrassen met een mooi boeket bloemen,… Meer >
 
Wegens het grote succes van vorig jaar, nodigen wij alle (jeugd)leden, vrijwilligers en ouders ook dit jaar weer graag uit voor de… Meer >
 
Het was een prachtige dag, 1 juni 2019. Nog niet té heet, lekker windje, helder. De plotse warmte schrok sommigen af. Toch renden… Meer >
 
 
 
 
 
 
 

Locatie

Sportpark Kleine Sluis 1
1761 LP Anna Paulowna
Terug naar boven