Zuurbier Makelaardij Voorjaarsloop Dokev 17 maart 2019

28 februari 2019

17 maart 2019

Zuurbier Makelaardij Voorjaarsloop Dokev

“hardlopend het voorjaar in”

Hardlopend door de mooie uitgestrekte polder het voorjaar tegemoet, dat wil jij als hardloper toch zeker niet missen…..

Op zondag 17 maart organiseert Hardloop en Atletiekvereniging Dokev weer de jaarlijkse voorjaarsloop in Anna Paulowna. Het parcours is geheel verhard met asfalt, waardoor er snelle tijden gelopen kunnen worden.

De Zuurbier Makelaardij Voorjaarsloop is er voor wedstrijdlopers en recreanten, jong en oud, leden en niet leden. Je kunt deelnemen om de prijzen, maar ook om voor jezelf gewoon een prestatie te leveren door het parcours uit te lopen of een voor jou mooie tijd neer te zetten.

Ook voor de jeugd zijn er weer mooie afstanden met aan de finish een leuke herinnering. Dus doe allemaal lekker mee.

De start van de 5 km en de 10 km is op de Graslaan, de overige afstanden starten vanaf de atletiekbaan bij DOKEV. De finish is voor alle afstanden bij de atletiekbaan van DOKEV.

Inschrijven:

Vanaf 9.00 uur mogelijk bij het clubgebouw van Atletiekvereniging DOKEV, Sportpark Kleine Sluis 1, 1761 LP te Anna Paulowna. Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 voor de jeugd tot en met 15 en € 5,00 voor de volwassenen. De kantine is geopend en er is gelegenheid tot omkleden en douchen.

Programma:

Start: Afstand: Leeftijd:

10.10 uur 750 m t/m 8 jaar

10.20 uur 1,5 km 9 t/m 11 jaar

10:30 uur 3,0 km 12 t/m 15 jaar

11.00 uur 5 km

11.00 uur 10 km

De stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne is van start gegaan! De leden van de Rabobank mogen dit jaar EUR 225.000,- verdelen… Meer >

Afgelopen dinsdag zijn we gestart met de eerste afstand over 3.000 meter voor de clubcompetitie hardlopen 2019. Voor elke deelnemer de… Meer >

Op 7 april hebben Peter Keet en Gerrit Brommer de 60 van Texel gelopen. Hoe zijn we er toegekomen om dit te gaan doen en hoe is de weg… Meer >

De foto's van de Garden Pleasure Cross 2018 zijn alsnog op de site gepubliceerd (onder het tabblad foto's). Excuses voor de… Meer >