Algemene Ledenvergadering maandag 15 april om 19.30 uur

01 april 2019

Beste Dokev leden,

Op maandagavond 15 april a.s. vindt onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats, dit jaar met een leuke aanvulling!

Vanaf 19.30 uur staan de koffie en thee klaar. De ledenvergadering zelf begint om 19.45 uur. Dit jaar is het wat eerder dan de afgelopen jaren, omdat we na de vergadering een leuke, relaxte activiteit hebben. Tip; doe makkelijke kleding aan!

Zoals gebruikelijk is er na afloop een hapje en drankje.

Klik voor de agenda, het jaarverslag en de notulen van vorig jaar op onderstaande link en vervolgens op documenten.

De financiƫle gegevens zijn in geprinte versie beschikbaar voor en tijdens de vergadering.

Tot 15 april!

Bestuur Atletiekvereniging Dokev

7 juli 2019 Fietsen voor DOKEV met de Tour de Soes  Nieuw dit jaar: Start en finish van alle routes in Anna Paulowna bij… Meer >

Op donderdag 13 juni was de uitreiking van de Rabobank Clubkas Campagne. Martien en Chris hebben de cheque voor onze club opgehaald… Meer >