Hardlopen in de donkere maanden, zorg voor goede zichtbaarheid

16 september 2019

Beste Hardlopers,

Nu het na een heerlijke zomer ’s avonds weer steeds eerder donker wordt zullen wij als hardlopers  extra om onze zichtbaarheid moeten denken.

Als lopers zien wij snel het overige verkeer, maar andersom is dat lang niet altijd het geval.

Zorg dus voor jouw veiligheid, de veiligheid van je medelopers en van overige weggebruikers dat je altijd goed zichtbaar bent.

Ook de komende maanden zullen de trainingen regelmatig op de openbare weg plaatsvinden. Om dan mee te kunnen lopen is minimaal een goed reflecterend hesje verplicht, maar nog beter is het om ook verlichting bij je te dragen.

Zonder het minimaal vereiste hesje kan je helaas niet meegaan met de training op de openbare weg. Voor noodgevallen liggen er enkele reservehesjes op club, maar dit aantal is beperkt. Zorg dus zelf voor goed materiaal.

Houd er altijd rekening mee dat de training op de openbare weg plaats kan vinden, ook als dit niet op de site staat.

We doen dit voor ieders veiligheid en rekenen op jullie medewerking en begrip.

Vriendelijke groeten

Bestuur en trainers van DOKEV

Agenda 2020 gepubliceerd

12 februari 2020
De agenda met alle wedstrijden en activiteiten is gepubliceerd. Zet alle data alvast in je eigen agenda zodat je niets mist!

Jurycursus op de vereniging

03 februari 2020
Op 12 en 21 maart wordt er een jurycursus op onze vereniging georganiseerd. Zou je het leuk vinden om tijdens wedstrijden te jureren,… Meer >

Vrijdagavond 3 januari was er een gezellige nieuwjaarsborrel bij Dokev met een korte toespraak van de voorzitter. Voor degenen die er… Meer >