Vertrouwenspersoon

Bij Atletiekvereniging DOKEV Anna Paulowna is het stimuleren en faciliteren van atletiek in een veilige omgeving een belangrijk punt. Hoewel er van alles aan wordt gedaan om ongewenst gedrag zoals pesten, discriminatie en (seksuele) intimidatie te voorkomen, kan nooit voor 100% worden gegarandeerd dat dit niet gebeurt.

Mocht er binnen de verenging sprake van zijn ongewenst gedrag dan kan contact worden opgenomen met de voorzitter of een van de twee vertrouwenspersonen.

Even voorstellen: mijn naam is Douwe Bais. Veel mensen kennen mij al omdat ik vele jaren actief lid geweest ben van Atletiekvereniging DOKEV.
 

Mede daarom ben ik gevraagd vertrouwenspersoon te worden van jullie club. Ik ben in 1949 geboren in Den Helder (Nieuwediep) en kom uit een vissersfamilie.
 

Ik ben getrouwd met Anneke Rezelman en we hebben twee kinderen: Mirjam en Ruud. En niet te vergeten: ik ben opa van vier kleinzonen en één kleindochter.

 

Sinds 1980 heb ik bij DOKEV vele lange afstanden hardgelopen. Helaas ben ik hier mee gestopt, dit in verband met een knieblessure.
 

Daarnaast zing ik nog in het shanty koor de Roaring fifties, speel trekzak, doe aan beeldhouwen, ben gastheer in het inloophuis “De Sluis” en rijd Tafeltje dekje.

 

Als vertrouwenspersoon kun je bij mij terecht voor klachten en meldingen van ongewenst gedrag.

 

Je kunt hierbij denken aan agressie & geweld, seksuele intimidatie, pesten en discriminatie.

 

Overkomt dit jou dan kun je mij bereiken op 0223-531590 of 06-49830032.

Even voorstellen: mijn naam is Tony Tiemens,  getrouwd en vader van 3 sportieve kinderen, waarvan er 1 lid is van Atletiekvereniging DOKEV.  

Van beroep ben ik Human Resource manager, daarnaast ben ik o.a. voorzitter van het Inloophuis “de Sluis” in Anna Paulowna.  

Als vertrouwenspersoon vind ik het belangrijk om een luisterend oor te bieden en betrokkenen te ondersteunen en te begeleiden in eventuele vervolgstappen.  

Als persoon ben ik open, zorgzaam, creatief en ik kan goed  luisteren, daarnaast beschik ik over coachvaardigheden.

 

Ik ben bereikbaar op 0223-535256.
Als er sprake is van seksuele intimidatie, dan kun je ook terecht bij het NOC*NSF meldpunt met eerste vragen, twijfels of om je verhaal te vertellen. Het NOC*NSF meldpunt is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zondag is er geen bereikbaarheid. Het nummer is 0900 - 202 55 90 (€ 0,10 per minuut). Men kan hier terecht kan voor een eerste opvang, vragen en advies aangaande Seksuele Intimidatie in de sport. Het meldpunt verwijst voor verder advies en ondersteuning bij incidenten door naar de NOC*NSF poule van vertrouwenspersonen. 

Deze vertrouwenspersonen geven regionale ondersteuning en advies bij incidenten, aan zowel slachtoffers, beschuldigden als sportorganisaties.

Locatie

Sportpark Kleine Sluis 1
1761 LP Anna Paulowna
Terug naar boven