Nieuwe finishplaats Kneesloop voor herhaling vatbaar

02 september 2018

Mede door het goede weer was het voor de deelnemers en publiek weer een mooie loop en werden alle lopers enthousiast aangemoedigd. Voor de eerste keer in de historie van de Remax Kneesloop was de finish van alle afstanden op het terrein van de watersportverenging. Hierdoor vonden de activiteiten van start, finish en prijsuitreiking nu centraal plaats. Dit experiment is voor toekomstige Kneeslopen zeker voor herhaling vatbaar.

Zo rond kwart voor zeven stonden de jongste deelnemers alweer te dringen aan de start om het parcours zo snel mogelijk af te leggen. Deze jongste atleten streden op de 500 en 1.000 meter voor de podiumplaatsen. Op de 500 meter ging de winst bij de jongens net als de eerste editie van dit seizoen naar Bram Mulder (Noordkop) in 2.10. Op 4 seconden gevolgd door het eerste meisje Mette Paarlberg.

Op de 1.000 meter was Fimme de Vries de snelste jongen in een tijd van 3.55 en kwam Wies Smit in 4.14 als eerste meisje over de streep. Voor alle jeugdige deelnemers was er een leuke herinnering en een heerlijk waterijsje om de hitte van de strijd te koelen.

De 3 kilometer werd gewonnen door Joost Rovers en bij de dames was het hoogste podium op deze afstand voor Laura Leijen.

Op de langste afstand, 7,6 kilometer, was de eerste plaats bij de heren voor René Hoep (Sportlust) in een tijd van 26.09 . Sandra Homan (Dokev) was de snelste dame in 31.22. Voor de volledige uitslag wordt verwezen naar  deze link Uitslagen

Na afloop van deze Kneesloop zijn Theo en Jenny Huiberts als trouwe vrijwilligers speciaal even in het zonnetje gezet. Theo en Jenny ondersteunen ons bij veel wedstrijden en voor Theo was het de 50e keer dat hij het startschot voor de Kneesloop heeft gegeven, klasse! Uiteraard gaat onze dank uit naar alle vrijwilligers en sponsoren die het organiseren van wedstrijden voor ons mogelijk maken.

Wil je de foto's nog eens nakijken, deze zijn te vinden onder het kopje foto's op de hoofdpagina van de website.

Niemand is een binnenmens! Buiten bewegen is gelukkig niet alleen voor atleten en fanatiekelingen. Iedereen kan buiten bewegen en… Meer >

Afgelopen week is Dirk Beerse hard aan het werk geweest om de kogelstootbaan weer op en top te krijgen voor de najaarswedstrijd van… Meer >

Op zondag 1 juli organiseerde de Rotary Anna Paulowna voor de tweede keer de Tour de Soes in onze omgeving. Met de opbrengst… Meer >

Beste Hardlopers,   Nu het na een heerlijke zomer ’s avonds weer steeds eerder donker wordt zullen wij als hardlopers… Meer >