2e Remax Kneesloop

03 juli 2018

De Remax Kneesloop…… die wil je niet missen!

Op zaterdagavond 7 juli 2018 is alweer de tweede Remax Kneesloop van het seizoen. Een mooie gelegenheid om je tijd van de eerste Kneesloop van dit seizoen te verbeteren of als het je eerste Kneesloop van dit jaar wordt de uitdaging een scherpe tijd, of gewoon voor jezelf een prestatie neer te zetten. De derde en laatste van het seizoen is op zaterdagavond 1 september 2018.

We nodigen alle lopers en toeschouwers weer van harte uit. De Remax Kneesloop is er voor jong en oud, leden en niet leden. Je kunt deelnemen om de prijzen, maar ook een prestatie leveren door de route uit te lopen of een mooie persoonlijke tijd neer te zetten. Kortom voor elk wat wils, iedereen is hierbij van harte welkom. De langste afstanden zijn 7,6 en 3 km en voor de jongere jeugd zijn er afstanden van 500 meter en 1 km.

Het parcours van de 7,6 km is het rondje Kerkweg, Kneesweg en Kneeskade. De overige afstanden starten op de Kneeskade, richting Oudesluis en keren op de helft van de afstand weer om en finishen op het punt waar gestart is. De prijsuitreiking voor de jeugd vindt plaats nadat de 3 en 7,6 km zijn gestart. De prijsuitreiking van de 3 en 7,6 km vindt na afloop plaats.

Inschrijven:

Inschrijving, start en prijsuitreiking zijn bij de Watersportvereniging aan de Kneeskade in Anna Paulowna. Inschrijven is vanaf 18.00 uur mogelijk. Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 voor de jeugd tot en met 15 en

• 5,00 voor 16 jaar en ouder.

Programma:

Start: Afstand: Leeftijd:

18.45 uur 500 m jeugd t/m 6 jaar
18.50 uur 1 km jeugd t/m 11 jaar
19.00 uur 3 km alle categorieën
19.00 uur 7.6 km alle categorieën

De stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne is van start gegaan! De leden van de Rabobank mogen dit jaar EUR 225.000,- verdelen… Meer >

Afgelopen dinsdag zijn we gestart met de eerste afstand over 3.000 meter voor de clubcompetitie hardlopen 2019. Voor elke deelnemer de… Meer >

Op 7 april hebben Peter Keet en Gerrit Brommer de 60 van Texel gelopen. Hoe zijn we er toegekomen om dit te gaan doen en hoe is de weg… Meer >

De foto's van de Garden Pleasure Cross 2018 zijn alsnog op de site gepubliceerd (onder het tabblad foto's). Excuses voor de… Meer >