Uitreiking cheque Rabobank Clubkas Campagne

25 juni 2019
Op donderdag 13 juni was de uitreiking van de Rabobank Clubkas Campagne. Martien en Chris hebben de cheque voor onze club opgehaald tijdens een feestelijke avond op het RSG Wiringherlant in Wieringerwerf. Zij hebben de cheque met het prachtige bedrag van EUR 1.125,15 in ontvangst mogen nemen! We hebben in totaal 195 stemmen ontvangen en willen daarom iedereen ontzettend bedanken voor hun stem! Het geld zal besteed worden aan het onderhoud van onze accomodatie.

Agenda 2020 gepubliceerd

12 februari 2020
De agenda met alle wedstrijden en activiteiten is gepubliceerd. Zet alle data alvast in je eigen agenda zodat je niets mist!

Jurycursus op de vereniging

03 februari 2020
Op 12 en 21 maart wordt er een jurycursus op onze vereniging georganiseerd. Zou je het leuk vinden om tijdens wedstrijden te jureren,… Meer >

Vrijdagavond 3 januari was er een gezellige nieuwjaarsborrel bij Dokev met een korte toespraak van de voorzitter. Voor degenen die er… Meer >