7 september Remax Kneesloop 40 jaar een begrip in de regio

31 augustus 2019

Wie jarig is, trakteert daarom zullen er, naast een verfrissing aan de finish voor alle deelnemers, enkele leuke extra prijzen te verdienen zijn rondom het thema 40;

- De deelnemer met de leeftijd het dichtst bij de 40 kwartalen (10 jaar) op 7 september 2019
- De deelnemer met de leeftijd het dichtst bij de 40 jaar op 7 september 2019
- De deelnemer die bij de senioren op de 40e plaats finisht
- De deelnemer die het dichtst bij de 40 minuten finisht

Daarnaast hebben we dit jaar per categorie over de drie Kneeslopen een klassement gemaakt. De overall winnaar per categorie heeft alle drie de Kneeslopen gelopen en is gemiddeld als hoogste gefinisht.

Kortom leuke extra kansen op een podiumplaats. Blijf na afloop dus nog even om na te praten of die extra prijs in ontvangst te nemen.

Maar ook zonder kans op een podiumplaats is de Kneesloop natuurlijk mooi om je even sportief in te spannen. Een uitdaging om de ronde uit te lopen of je tijd aan te scherpen. De tijden bij de langste afstand variëren van ruim binnen het halve uur tot ongeveer een uur, dus doe vooral lekker mee.

We nodigen alle lopers en toeschouwers weer van harte uit. De Remax Kneesloop is er voor jong en oud, leden en niet leden: iedereen is van harte welkom! De langste afstanden zijn 7,6 en 3 km en voor de jongere jeugd zijn er afstanden van 500 meter en 1 km. Voor de deelnemers op de kilometer zijn er prijzen te verdienen in twee leeftijdscategorieën, dus extra kans om in de prijzen te lopen.

Het parcours van de 7,6 km is het rondje Kerkweg, Kneesweg en Kneeskade. De overige afstanden starten op de Kneeskade, richting Oudesluis en keren op de helft van de afstand weer om en finishen op het punt waar gestart is. De prijsuitreiking voor de jeugd vindt plaats nadat de 3 en 7,6 km zijn gestart. De prijsuitreiking van de 3 en 7,6 km vindt na afloop plaats.

Inschrijven:

Inschrijving, start en prijsuitreiking zijn bij de Watersportvereniging aan de Kneeskade in Anna Paulowna. Inschrijven is vanaf 18.00 uur mogelijk.
Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 voor de jeugd tot en met 15 en 5,00 voor 16 jaar en ouder.

Programma:

Start: Afstand: Leeftijd:

18.45 uur 500 m jeugd t/m 6 jaar
18.50 uur 1 km jeugd t/m 11 jaar
19.00 uur 3 km alle categorieën
19.00 uur 7.6 km alle categorieën

Beste Hardlopers,   Nu het na een heerlijke zomer ’s avonds weer steeds eerder donker wordt zullen wij als… Meer >

Zaterdagavond 7 september vierde atletiekvereniging Dokev het 40 jarig bestaan van de Kneesloop. Onder zeer natte omstandigheden werd… Meer >

Niemand is een binnenmens! Buiten bewegen is gelukkig niet alleen voor atleten en fanatiekelingen. Iedereen kan buiten bewegen en… Meer >

7 juli 2019 Fietsen voor DOKEV met de Tour de Soes  Nieuw dit jaar: Start en finish van alle routes in Anna Paulowna bij… Meer >