Jurycursus op de vereniging

03 februari 2020
Op 12 en 21 maart wordt er een jurycursus op onze vereniging georganiseerd. Zou je het leuk vinden om tijdens wedstrijden te jureren, meld je dan nu aan!

De cursus wordt gegeven door een opleider van de Atletiekunie. Na het volgen van de cursus ben je bevoegd om tijdens hardloopwedstrijden, maar ook bij de atletiekonderdelen te jureren. Daarnaast leer je ook de vaardigheden om te klokken. De cursus vindt plaats op de vereniging op 12 maart van 19:30 - 22:00 uur en op 21 maart van 10.00 - 15.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. Als je interesse hebt, stuur dan een mail naar ellenvanduin@hotmail.com. Van Ellen ontvang je verdere informatie.

Beste Dokev leden,   Op maandagavond 6 april a.s. vindt onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats. We… Meer >

Agenda 2020 gepubliceerd

12 februari 2020
De agenda met alle wedstrijden en activiteiten is gepubliceerd. Zet alle data alvast in je eigen agenda zodat je niets mist!

Vrijdagavond 3 januari was er een gezellige nieuwjaarsborrel bij Dokev met een korte toespraak van de voorzitter. Voor degenen die er… Meer >

Atletiekvereniging Dokev is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede… Meer >